top of page
Vyhledat
  • Redakce

Do Břas dorazila pila

Do našeho závodu v Břasích dorazila první část výrobní linky na výrobu truhlářského řeziva.


Průmyslová pila WM4000

WM4000 je ‘příští generace’ v pilařství tenkého zářezu. WM4000 kombinuje zvýšení rentability pilových pásů s tenkým zářezem s pokrokem produktivity automatizované řezné technologie pro vytvoření ideálního řešení pro jakýkoli pilařský provoz.

Jen jeden operátor je zapotřebí k ovládání manipulace s kmenem, řezání i odebírání dřeva pro další zpracování, to činí z WM4000 stroj vysoce rentabilní. WM4000 se snadno přizpůsobí jakýmkoli řezným požadavkům a poskytne vyšší výtěžnost z kmene při nižších investičních a provozních nákladech než jiné alternativy zvýšením rentability a schopností rychle přejít na jinou výrobu.

WM4000 lze využívat jako samostatnou pilu pro zpracování všech požadovaných materiálů nebo jako doplnění stávající pily pro zpracování nestandardních kmenů nebo k výrobě zákaznických objednávek, které se nehodí pro stávající zařízení.

Pokročilé PLC Pracovní nastavení má 19 cm dotykový displej , který ukazuje rozměry prkna a hranolu souběžně s výškou hlavy, polohou posuvu a výkonem pilového pásu. Pracovní nastavení charakterizuje nové cesty zvyšování produktivity a omezení počtu kroků potřebných v řezném procesu včetně zapamatování umístění začátku a konce kmene pro omezení zbytečného pohybu hlavy. Zabudovaný poháněný dopravník automaticky odebírá prkno nebo hranol poté co opustí pilu.

Lože pro kmen je konstruováno robustně – je zesíleno o 50% více oceli než lože WM3500. Servomotory zajišťují rychlejší a přesné polohování, což má za následek pořezání více dřeva za směnu. Výkonná hydraulická manipulace usnadňuje manipulaci s objemnými kmeny a k dispozici je několik volitelných možností k uspokojení vašich požadavků.






521 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page