top of page
Vyhledat
  • Redakce

Wood Seeds přechází na holdingovou strukturu

Převod závodu v Břasích odstartoval změnu Wood Seeds na holding



Dřevařská skupina Wood Seeds přechází na holdingovou strukturu. Změna v organizační struktuře má přímou vazbu na růst firmy v uplynulých letech a nutnost zefektivnit její řízení. Firma proto přistoupila k transformaci na standardní holdingový model. V jeho rámci budou vytvořeny jednotlivé divize členěné podle předmětu podnikání.

Jako první se transformace týká výrobní části. Došlo tak k vytvoření stoprocentní dceřiné společnosti WS Quercus s.r.o. do které byl začleněn závod Břasy a postupně do ní bude zahrnutá i další výroba. V průběhu roku pak budou vytvořeny další stoprocentní dceřiné společnosti, které budou zodpovědné za správu a prodej dřeva, nebo za dopravu. Vlastníkem všech společností s plnou kontrolou vždy bude skupina Wood Seeds.

Tato reorganizace nám umožní lépe sladit a optimalizovat naše aktivity, což nám pomůže efektivněji řídit naše rozrůstající se podnikání.

Děkujeme našim zákazníkům i partnerům za důvěru a jsme si jisti, že nová uspořádání nám umožní ještě lépe odpovídat na vaše potřeby.
93 zobrazení0 komentářů
bottom of page